facebook

Astrohealing

 

Natalna karta in energijska kodiranost

(Dr. Lea Imširagič)

Magnetno kodiranje, ki nastane ob rojstvu se skozi življenje človeka izraža preko energijskih centrov-čaker, ki predstavljajo polja subtilne magnetne energije, ki so povezana s planeti sončnega sistema preko njihovih subtilnih elektromagnetnih polj. Čakre so združevalne točke, v katerih se misli, čustva in energija pretvarjajo v materijo. Direktna povezanost čaker s planeti nam daje možnost, da skozi analizo rojstne karte človeka ugotovimo, na katerem nivoju obstaja problem. Če človek to ozdravi, nima več problemov na psihičnem ali fizičnem nivoju, ki izvirajo od tu in posledično se spremenijo tudi dogodki okoli njega in odnosi z drugimi ljudmi. Lahko rečemo, da so čakre »fiziološka vrata«, skozi katera se mentalna, emotivna in energetska realnost spreminja v fizično.

Sedem glavnih čaker je povezanih s sedmimi planeti. Od stanja vsake čakre, kako deluje in kako je razvita, je odvisna kvaliteta življenja, saj ti energijski centri predstavljajo nivo fiziologije, kjer se inteligenca spreminja v materijo. S »skeniranjem« čaker  zato lahko takoj ugotovimo, na katerih področjih življenja bo posameznik imel težave. Zato natalni horoskop in čakra horoskop predstavljajo osnovo za astrološko zdravljenje. (t.i. astrohealing). Astrohealing je zdravljenje »težkih vzorcev« ali »nakopičene oziroma zablokirane energije« in zahteva znanje o energijski astrologiji in različnih metodah naravnega zdravljenja.

Skozi natalni horoskop dobimo vpogled v genetsko energijsko strukturo človeka. Postavitve planetov v znakih in hišah, aspekti, retrogradnost in podobno, kažejo na našo energijsko anatomijo in fiziologijo. Čakra horoskop pa daje podroben vpogled v delovanje vsakega od sedmih centrov. S tem ko popravljamo kvaliteto vsake posamezne čakre, se razvijamo in napredujemo na višjo raven zavesti znotraj sebe, kar nam omogoča veliko več svobode in možnost, da se dvignemo nad determiniranost oziroma nad našo karmo (usodo).

Ko namreč sistemsko in zavestno delamo na svoji življenjski energiji in spoznamo predvidene življenjske cikluse (kaj se nam potencialno obeta v prihodnosti), potem to, kar danes imenujemo »življenjska kriza« pomeni v resnici priliv energije oziroma pogonsko gorivo za nas, s pomočjo katerega premagamo prepreke, ki končno postanejo samo stopnice na našem razvoju na poti naprej in navzgor. Tako lahko čas v življenju, ko se aktivirajo naši natalni izzivalni ali težki dogodki (na osnovi tranzitov, sekundarnih progresij) predstavlja naš najboljši trenutek za razvoj. Ker glavni namen dela z energijskimi centri je namreč dvig stopnje zavesti osebe, s katero delamo.

Astrološko zdravljenje

Delo z našo energijsko strukturo poteka na štirih nivojih: Zrak (misli, ideje, prepričanja, mentalna stabilnost), Ogenj (energija, volja, vitalnost, samozavest), Voda (čustva, psihološki problemi, problemi v odnosih), Zemlja (moč fizičnega telesa in morebitni problemi na fizičnem novoju).

Z analizo natalnega in čakra horoskopa in na osnovi pogovora s klientom ugotovimo, v katerem  centru obstaja blokada (planet), na katerem nivoju je ta problem (element) in ali je problem s prednjimi (Yang) ali zadnjimi (Yin) čakrami.

Vzroki za težave so različni pri vsakem posamezniku, saj smo edinstvena bitja z različnimi »zapisanimi kodami« v svoji notranjosti in različnim načinom življenja. Na osnovi teh različnosti izbiramo tudi ustrezno metodo naravnega zdravljenja. Nekaterim pomaga  razstrupljanje organizma, vzdrževanje kislinsko-bazičnega ravnotežja, post in primerna prehrana, drugim določena telesna aktivnost, energijske vaje, joga, drugemu esence rastlin ali živali, homeopatija, psihoterapija, ponovna povezava, hipnoterapija ali katera druga metoda zdravljenja z informacijami.

Za naročilo na svetovanje o za vas primernih metodah naravnega zdravljenja in vzrokih psihičnega in fizičnega neravnovesja klikn izpolnite naročlnico na spletni strani.

V primeru dodatnih vprašanj me lahko pokličete na telefon 041 765 786 ali mi pišite na elektronski naslov info@as-jas.si.

 

Viri: Dr. Lea Imširagić, Energetska astrologija, www.keplerunited.org

                          

Avtor:Jasmina
 
Izvedba: Teva-Art