facebook
 • ENERGIJSKA PSIHOLOGIJA

 • PSIHOLOŠKA ASTROLOGIJA

  PSIHOLOŠKA ASTROLOGIJA

 • Moč astrologije

 • Kako deluje Astrologija

 • Astrološke analize

 • Področja astroloških analiz

 • Poslovna astrologija

 • Astrologija za živali

 • Astrologija odnosov - sinastrija

   

  Vedno, ko nas zanimajo odnosi z drugimi ljudmi, v družini, v poslovnem ali intimnem partnerstvu, moramo najprej pogledati v sebe. V svoj natalni horoskop, v katerem bomo našli potenciale za vse odnose, ki jih bomo živeli skozi življenje in preko njih odslikavali in spoznavali nezavedne dele sebe. Nič se nam namreč ne more zgoditi razen tistega, kar nosimo v sebi. Ob rojstvu namreč »dobimo« vsak svoj rojstni horoskop s potenciali, priložnostmi in izzivi, ki jih živimo tudi skozi odnose.

  Zato vedno začenjamo pri sebi. V rojstnem horoskopu planeti s svojimi postavitvami v različnih znamenjih in hišah poleg naših psiholoških značilnosti predstavljajo tudi ljudi, ki jih bomo srečevali v življenju. V prvih letih življenja bomo lastnosti planetov in njihove povezave »preslikavali« na nam najbližje družinske člane, predvsem na mamo in očeta. Planeti so namreč naša »očala«, skozi katera gledamo ljudi okoli sebe. Že sam ascendent oziroma trenutek našega rojstva nam lahko dobro opiše naše prve dneve življenja, skozi astrološko karto pa lahko spremljamo tudi obdobje nosečnosti  mame, ko smo se pripravljali na rojstvo in življenje v materialnem svetu. Zato je dobro, da najprej spoznamo sebe in odnose, ki smo jih živeli v  otroštvu in mladosti.

  Psihologija, psihoterapija in astrologija dajejo velik pomen našemu otroštvu in odnosom v primarni družini. Le-ti so najintenzivnejši od vseh, saj je pravzaprav celotna naša osebnost odvisna od dogajanja v primarni družini. Družinski odnosi nam dajejo osnovo za odnos samega s seboj, težo ali lahkotnost, zaupanje in vero v sebe ali  strahove, ki nam preprečujejo razvoj sebe kot edinstvenega bitja s čudovitimi potenciali, ki jih ima vsakdo izmed nas. Če poznamo rojstne horoskope ostalih družinskih članov, lahko preko sinastrije vidimo medsebojne energije in vplive ter talente ali »družinske dolgove«, ki se prenašajo skozi genetiko.

  Ključnega pomena v razvoju vsakega izmed nas pa so ljubezenski in partnerski odnosi. S partnerjem namreč lahko živimo najboljše ali najtežje dele sebe, saj medsebojno oblikujemo odnos – novo bitje, ki oblikuje tudi nas. S sinastrijo oziroma primerjavo obeh rojstnih kart in vzporednimi horoskopi, lahko poiščemo naše »točke prepoznavanja«, našo nezavedno komunikacijo, kje pritiskamo eden na drugega z namenom reševanja stvari v sebi in prepoznamo razloge, namen in trajanje posameznega odnosa. V partnerskih odnosih vedno doživljamo zelo globoko izmenjavo energije, se spreminjamo skozi odnos, rešujemo svoje izzive in živimo najboljše dele nas. Zato je vedno pomembno, da vsak odnos lepo zaokrožimo ne glede na njegovo trajanje, saj s tem razvijamo sebe v smeri višjega zavedanja in doseganja ravnovesja. Niso namreč vsi odnosi v našem življenju namenjeni, da trajajo do konca tega življenja, prav gotovo pa so namenjeni temu, da v nas prebudijo določene zgodbe, ki jih moramo preživeti in razumeti. To nam daje možnost, da prihajamo v harmonijo s samim seboj.

  Poleg emotivnih odnosov pa vsak izmed nas gradi in razvija sebe tudi skozi poslovne odnose, ki temeljijo predvsem na materializaciji, konkretizaciji in racionalnosti. Zato pri njih pomembno vlogo igrajo planeti, ki ponazarjajo te lastnosti v nas samih. V astrologiji jih imenujemo tudi Saturnovski odnosi, saj se skozi njih učimo lekcije zrelosti. Ravno tako moramo najprej skozi svojo natalno karto preučiti potenciale za poslovne povezave, kariero, delo in služenje denarja, nato pa pogledamo, kaj nam prebujajo določeni poslovni odnosi z osebo, ki nas konkretno zanima. Naš namen je seveda, da oblikujemo poslovni odnos z osebo, ki bo še okrepila naše natalne potenciale in obratno.

  Preko spoznavanja naših odnosov tako spoznavamo sebe oziroma vzorce, ki jih nosimo v sebi. Počasi sprevidimo, da nam vloge, ki jih igramo, niso vsiljene od zunaj od staršev, učiteljev, otrok, partnerjev, avtoritet, ampak so del nas samih in se samo prebujajo v nas s pomočjo drugih ljudi. Ob tem zavedanju imamo možnost, da gremo preko s seboj prinešenih vzorcev, se ne identificiramo več z njimi in postanemo režiserji ali lahko celo producenti svojega življenja.

   

Astrološke analize

Lahko rečemo, da rojstna karta predstavlja našo mapo, v kateri pozicije planetov predstavljajo genetsko predispozicijo in kodiranost za določene življenjske cikluse polne izzivov in priložnosti. Preko nje spoznamo, kdo smo, kaj smo prinesli s seboj, kam smo usmerjeni in kakšna je naša življenjska pot na vseh področjih.

S pomočjo astrologije lahko razumemo, kaj se nam je zgodilo, kaj se nam dogaja in kako lahko dejavno vplivamo na našo prihodnost. Ugotovimo namreč, na katerem energetskem nivoju smo zares močni, kje imamo problem, ki ga lahko na različne načine rešujemo (delo na sebi, različne metode naravnega zdravljenja….) in s tem pozitivno vplivamo na naše življenje na psihološkem in fizičnem nivoju ter posledično na dogodke okoli nas.

Spremembe pozitivno delujejo na vsa področja našega življenja, kjer danes  čutimo blokade, težave, kjer mogoče ne uspemo vzpostaviti harmoničnih odnosov. V ljubezni, družini, v poslovnem življenju, na finančnem in zdravstvenem področju.  Astrologija lahko pomaga  našim otrokom in nam, da jih razumemo in spoznamo njihove intelektualne in umetniške talente, možnosti za študij in uspešno kariero. Svetuje nam na poslovni poti, da se lažje  in pravilno odločamo, kaj in s kom delati in na finančnem področju, da si znamo na najboljši način zagotoviti materialno varnost. Z analizo vidimo, kakšna je vitalnost našega organizma, naš imunski sistem, naš psihološki profil, na kaj moramo paziti in kako skrbeti za svoje zdravje, da bomo premagali morebitne potencialne bolezni. Spoznanje o sebi s pomočjo astroloških analiz pa nam da zavedanje, da s spremembami na sebi lahko aktivno posežemo v svoje življenje. Pomembno je, da dvignemo in uravnotežimo življenjsko energijo v sebi preko dobrih potencialov (»dobrih aspektov«) in imamo tako dovolj moči, da presežemo »težke aspekte« in živimo bolj srečno. Za vse težave moramo namreč odpraviti vzrok, ne pa samo zdraviti ali reševati posledic.

PODROČJA ASTROLOŠKIH ANALIZ


Področij je toliko, kolikor je področij našega življenja. O njih si lahko več preberete v naslednjem članku z enakim naslovom.
Za astrološko analizo potrebujem vaše točne rojstne podatke (datum, uro, kraj rojstva) ter kaj vas trenutno najbolj zanima o vas samih, kakšne so vaše težave, dileme. Zaželjeno je, da mi napišete čim več in da se dobimo na osebnem astrološkem pogovoru.


Naročilnico najdete na moji spletni strani. Lahko pa mi pišete na naslov info@as-jas.si ali me pokličete na telefon 041-765-786.

Cena je odvisna od zahtevnosti in obširnosti analize in pogovora.

 
Izvedba: Teva-Art