facebook

Astromedicina

 

Medicinska astrologija nam omogoča da diagnosticiramo slabosti in moč našega celotnega organizma na vseh ravneh, da odkrijemo potencialne za morebitne bolezni in najprimernejši način zdravljenja. Ni bistvo, da se ukvarjamo z diagnozo bolezni, ampak da spoznamo sebe, delujemo preventivno, vzdržujemo dinamično ravnotežje na vseh nivojih in s tem ohranjamo pravi nivo življenjske energije. Človek oziroma njegova DNK ima namreč isto strukturo in deluje enako kot Univerzum na nivoju mikrokozmosa – človeka. Zato lahko s pomočjo astromedicine ugotovimo, kaj se potencialno dogaja znotraj nas in kako lahko delujemo v smeri ravnotežja in s tem dobrega psihičnega in fizičnega počutja.


Fiziologija oziroma naše fizično telo je pomemben del nas, neločljivo povezan z  našim psihičnim in razumskim delom. Brez fizičnega zdravja ne moremo doseči višjega stanja naše zavesti, ne moremo napredovati in preseči naših genetskih predispozicij. Tukaj lahko sami veliko naredimo, saj je le zdrava fiziologija  prevodnik za višje stanje zavesti. Astrološka analiza nam pokaže  moč in morebitne šibkosti naše fiziologije.


Primarno energijo našemu fizičnemu telesu dajejo odnosi, ki jih imamo z drugimi ljudmi, s samim seboj in odnosi do vseh stvari v našem življenju. Le-ti se posledično odražajo v stanju naše fiziologije. Zato je pomembno, da na tem področju vzpostavljamo dinamično ravnotežje in se znamo prilagajati. (spuščati in odpuščati). V nasprotnem primeru bodo najrazličnejše blokade povzročile težave na našem fizičnem nivoju oziroma bolezen. Zato je astrološka analiza vedno pazljivo usmerjena v področje odnosov.


Za samo fizično zdravje je velikega pomena vsakodnevna prehrana, ki ustreza našemu organizmu. Veliko težav izvira prav zaradi hrane, ki za nas ni primerna, vendar jo uživamo zaradi nezavedne želje v nas samih, ki je odraz neravnovesij, ki jih nosimo v sebi. Astrološka analiza in pogovor nam pomaga rešiti dilemo, katera vrsta hrane je primerna za nas  ali potrebujemo razstrupljanje in razkisanje organizma, izbrane vitamine, mogoče postne dneve.


Za naše fizično ravnovesje je seveda pomembna naša psihična stabilnost, gre za neločljivo povezanost obeh delov nas. Ne moremo imeti bolezni na fizični ravni in biti hkrati srečni in zadovoljni. Enako ne moremo biti polni negativnih čustvenih stanj in hkrati fizično zdravi.  Psiha lahko ruši fizično zdravje in obratno. Skladen odnos med njima daje moč našemu imunskemu sistemu. Astrološka analiza in pogovor nam daje odgovor, kakšno so naši vzorci na čustveni in mentalni ravni, kako  močan je naš imunski sistem, kaj ga ruši in kaj krepi in kako moramo delovati, da bomo odporni.


Ne bojmo se teh neravnovesij, saj nas bo delo na sebi z ustreznimi metodami naravnega zdravljenja pripeljalo na višjo stopnjo zavesti in do sprememb, ki se bodo odražale v našem napredku na različnih življenjskih področjih in doseganju trajnega zdravja.


Astromedicina nam daje odgovore, kako živeti preventivno in si pomagati do psihofizičnega zdravja. Kako naj vzdržujemo vitalnost organizma, kako naj se prehranjujemo, kakšne telesne vaje so za nas primerne, katere vitamine naj uživamo in kakšno podporo potrebujemo pri morebitnem zdravljenju: psihoterapijo, Bachove cvetne esence, homeopatijo, ponovno povezavo, meditacijo, vzrževanje kislinsko-bazičnega ravnotežja, bioresonanco in še mnogo drugega. Vse navedene metode naravnega zdravljenja vam ponujam  s pomočjo mojih sodelavcev in strokovnjakov s posameznega področja.


Za naročilo na svetovanje o za vas primernih metodah naravnega zdravljenja in vzrokih psihičnega in fizičnega neravnovesja izpolnite naročilnico na spletni strani.


V primeru dodatnih vprašanj me lahko pokličete na telefon 041 765 786 ali mi pišite na elektronski naslov info@as-jas.si

Avtor:Jasmina
 
Izvedba: Teva-Art