facebook

Homeopatija


Homeopatija sodi med naravne oblike zdravljenja z informacijami. Gre za celostni sistem zdravljenja, ki ga je v 18. Stoletju utemeljil nemški zdravnik dr. Samuel Hahnemann (1755-1843). Ugotovil je namreč, da snov, ki v velikih odmerkih povzroča reakcijo, nasprotno v minimalnih količinah povzroča ozdravljenje.


Osnovno pravilo pri homeopatiji je, da se podobno zdravi s podobnim, kar pomeni, da bolezen pri človeku lahko zdravimo z zdravili, ki pri zdravih ljudeh povzročajo podobne simptome kot ta bolezen. Zdravilo izbiramo na podlagi bolezenskih simptomov, s katerimi se mora ujemati zdravilo. Gre za ponovno vzpostavitev porušenega ravnotežja v človeku in za spontan proces samozdravljena,  saj homeopatska zdravila spodbudijo organizem, da sam ponovno vzpostavi ravnovesje življenjske sile.


V primeru, da smo bili do sedaj navajeni kemičnih zdravil, katerih učinek na simptom bolezni je navadno zelo hiter, se nam bo lahko homeopatija zdela manj učinkovita, ker učinek na zunanje simptome ni tako hiter, saj zdravljenje poteka od znotraj navzven in je fizični znak bolezni na zadnjem mestu. Ozdravljenje je namreč možno le tedaj, ko poteka na vseh nivojih bivanja in ne samo na telesnem nivoju.


Homeopatija je poleg akutnih obolenj zelo učinkovita pri kroničnih obolenjih in težavah na psihičnem ali fizičnem nivoju. Za pravo homeopatsko zdravilo pa je zelo pomembno, da homeopat polega našega fizičnega stanja dobro pozna naše psihično stanje, pri čemer mu lahko učinkovito pomaga analiza s pomočjo astrologije, predvsem področje astromedicine in psihološke astrologije.
Sama za zdravljenje dolgotrajnih obolenj na psihični ali fizični ravni sodelujem z znanimi strokovnjaki s področja homeopatije. Za akutna obolenja prehlad, gripa…) pa je na voljo tudi veliko homeopatskih zdravil v lekarnah ali v obliki kompletov za domačo uporabo.

Za naročilo na svetovanje o za vas primernih metodah naravnega zdravljenja in vzrokih psihičnega ali fizičnega neravnovesja izpolnite naročilnico na moji spletni strani. Lahko pa mi pišete na info@as-jas.si ali me pokličete na 041 765 786.


Homeopatija je uspešna pri zdravljenju ljudi in živali.

Avtor:Jasmina
 
Izvedba: Teva-Art