facebook

 • ASCENDENT IN ASTROLOŠKE HIŠE

   

  Zahodna astrologija Zodiak deli na 12 hiš, ki označujejo različna področja človekovega življenja. Na najbolj vzhodnem delu naravnega horoskopa med koncem 12. hiše in začetkom 1. hiše, je vrisan Ascendent. Imenujemo ga tudi vzhajajoče znamenje, saj v času rojstva vzhaja na obzorju. Ker se Zemlja v enem dnevu zavrti okoli svoje osi, si tako na obzorju v enem dnevu sledijo vsa znamenja od Ovna do Rib v nasprotni smeri gibanja urinega kazalca.

  04.07.2014 20:14
 • ODGOVORI SO V NAS SAMIH - intervju na spletnem portalu Moia.in

   

  Poklepetali smo z astrologinjo Jasmino Krt, ki je že nekaj časa z nami na spletnem portalu Moia.in, kjer lahko prebirate njene Astrološke članke in Energije tedna....

  24.06.2014 19:04
 • ZODIAK IN ASTROLOŠKA ZNAMENJA

   

  Naša rojstna astrološka karta je v bistvu »zamrznjena« astrološka karta neba v trenutku našega rojstva. Astrološko karto lahko izdelamo tudi za živali in katerekoli nove začetke v življenju (prvo srečanje z nekom, poroka, operacija….), nove projekte (ustanovitev podjetja, začetek gradnje hiše…) ali druge dogodke. S tem dobimo sliko neba v odnosu do zemlje, čemur pravimo geocentrično gledanje.

  20.06.2014 14:11
 • POLNA LUNA ALI OPOZICIJA LUNE IN SONCA

   

  V dneh pred polno Luno je  dobro manj jesti oziroma uživati lažjo hrano, se odpovedati maščobam in ogljikovim hidratom, piti manj alkohola, uživati manj zdravil, obenem pa piti veliko vode, ki bo prečistila naš organizem. Ukvarjajte  se s telesnimi aktivnostmi, da boste lažje porabili energijo in se sprostili.Nekaj dni pred polno Luno se dvigne raven telesnih tekočin, zato je tudi možnost krvavitev večja. Pomembno je vedeti, da to ni primeren čas za operacije tistih delov telesa,

  12.06.2014 19:14
 • RETRO GRADNOST MERKURJA V ZNAMENJU RAKA

   

  Narava ima svoje naravne zakonitosti, po katerih se giblje in zato velja, da se vse zgodi ob svojem času in da za vsako stvar pride pravi trenutek. Gibanja planetov, aspekti med njimi in množica drugih dogajanj na nebu in posledično na zemlji, imajo svojo energijo, kateri se prilagaja vsa živa in neživa narava, saj smo vsi med seboj povezani.

  05.06.2014 19:04
Strani: Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 Naslednja
Preberi

To je kratek opis tega kar se tukaj nahaja

 
Izvedba: Teva-Art