facebook

 • SONCE V OVNU IN ZAČETEK POMLADI

   

  Danes 20. marca ob 17.57 Sonce iz znamenja Rib prestopa v znamenje Ovna. To je trenutek, ko Sonce na svoji poti  (ekliptiki) preseka nebesni ekvator in takrat na Zemlji nastopi enakonočje, astronomsko je to ekvinokcijska točka ali pomladišče, saj označuje začetek koledarske pomladi. To je točka 0 stopinj Ovna in gibanje Sonca po ekliptiki se nato nadaljuje skozi vseh 12 zodiakalnih znamenj. Temu pravimo tropični zodiak, na katerem temelji celotna astrologija zahodnega sveta že iz časov pred začetkom našega štetja.

  20.03.2014 18:35
 • RETROGRADNI MARS IN RETROGRADNI SATURN

   

  Te dni zagotovo vsi občutimo posebno dogajanje, najprej seveda v nas samih in nato v odnosih in dogajanju okoli nas. Nebo zrcali naše notranje procese, zato se na njem dogajajo pomembni premiki, v nekaj dneh namreč kar štirje močni planeti spreminjajo svojo smer. Mars in Saturn se obračata retrogradno, Merkur in Jupiter pa sta se končno odločila za direktno smer.

  02.03.2014 17:31
 • ASTROLOGIJA, ŠTUDIJ IN KARIERA

   

  Pri izbiri ustreznega študija, iskanju talentov za posamezno področje, odločanju za dodatno izobraževanje, spoznavanju naših notranjih poslovnih potencialov ali menjavi kariernega področja je astrologija neprecenljiv pripomoček in vodnik. Gre namreč za eno najpomembnejših področij v našem življenju, skozi katerega resnično želimo najti svoje notranje zadovoljstvo in materialno varnost.

  22.02.2014 10:54
 • SONCE V RIBAH IN POMEN PLANETOV

   

  Na svoji poti je Sonce 18. februarje pripotovalo v zadnje znamenje Zodiaka Ribe. Prinaša nam globoka občutenja, intuitivnost,  nam prebuja kreativnost v obliki umetnosti, glasbe, slikanja, nas kliče v svet prepoznavanja sebe, v meditacijo, duhovnost, samoto.  V Ribah je veliko pomembnih zvezd, ki označujejo duhovne izkušnje in posebna znanja, zato planeti postavljeni na njihovih stopinjah lahko dajo posamezniku potencial močne duhovnosti, velik umetniški talent in dostop do globokih znanj.

  18.02.2014 07:55
 • MEDSEBOJNI ODNOSI IN ASTROLOGIJA

  Veliko je bilo že napisanega o Valentinovem, prazniku ljubezni,  o pomenu partnerskih odnosov ter nasploh o izražanju ljubezni in naklonjenosti vsem, ki so pomemben del našega življenja. Pa naj še jaz dodam nekaj besed skozi oči astrologije. Astrologija daje izredno velik pomen odnosom, ki so dejansko ena najpomembnejših tem v življenju vsakega izmed nas.

  14.02.2014 09:31
Strani: Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 Naslednja
Preberi

To je kratek opis tega kar se tukaj nahaja

 
Izvedba: Teva-Art