facebook

 • RETROGRADNI MERKUR

   

  Vsi, ki spremljate tedensko rubriko Energije tedna na moji FB strani https://www.facebook.com/AsJasJasmina in na portalu Moia.in, že veste, da se ravno danes 07. februarja planet Merkur na srečni zvezdi Sadalmelik na 3 stopinje Rib obrača retrogradno. Zagotovo je to čas, da v sebi najdemo globoko znanje in zavedanje ter da v polni moči zaslišimo svojo intuicijo. Tudi narava nam je v preteklih dneh marsikaj povedala in večina izmed nas je zagotovo razumela in videla globji pomen te naravne katastrofe.

  07.02.2014 07:43
 • INTERVJU Z JASMINO KRT NA PORTALU MOIA

   

  Ste univerzitetna diplomirana ekonomistka z dolgo in uspešno kariero v poslovnem svetu. Kako se vam je »zgodila« astrologija, da se danes profesionalno  v  celoti posvečate individualnim astrološkim analizam in svetovanjem ter predavanjem, delavnicam in astrološkim raziskavam?

  Ja, zanimivo vprašanje. Vemo, da se nič ne zgodi slučajno, da ima vse svoj namen.  Sledila sem iskanju odgovorov na številna vprašanja v meni, ki so se oglašala že od malega. In kdor je vztrajen ter išče znanje, ga tudi dobi.

  22.01.2014 11:31
 • ZVER IN LEPI PRINC SATURN

                                                                                                                                                                                            S proučevanjem naših rojstnih kart proučujemo zelo kompleksne energije, vsebovane v duševnih labirintih zavestnih in nezavednih dogajanj. Astrologija namreč prodira globoko v strukturo osebnosti in s psihološko analizo odgovori na marsikatero specifično vprašanje, na katerega ni moč najti odgovora nikjer drugje.

  18.09.2013 08:30
 • PREDAVANJA, TEČAJI IN DELAVNICE O ASTROLOGIJI

   

  Poglejte si zavihek desno zgoraj:

  Predavanja in delavnice

   

  Skozi svoje delo v obliki individualnih astroloških analiz in svetovanj,

  astroloških raziskav in predavanj v podjetjih, opažam vedno večje zanimanje

  za astrologijo kot eno najstarejših ved in izrazov človeškega uma in duha,

  predvsem pa vas zanima, kako si lahko z njenjim znanjem pomagamo v življenju,

  zato organiziram predavanja in delavnice za podjetja in druge zaključene skupine.

  Toplo vabljeni, da se mi oglasite in zahtevate ponudbo samo za vas.

  13.09.2013 10:19
 • ELEKTIVNA ASTROLOGIJA V DANAŠNJEM ČASU

  Elektivna astrologija je stara veja astrologije, ki v današnjih nepredvidljivih časih spet postaja zanimiva. Kaj zmore in česa ne, si lahko preberete v mojem članku. Kajti ne smemo pozabiti, da se nam vedno dogajajo samo stvari v simboliki, s katero smo rojeni. To pomeni, da nas nezmotljivo zaznamuje trenutek našega rojstva. Za večje spremembe v življenju se moramo z delom na sebi spremeniti najprej sami. S pomočjo elektivne astrologije lahko v pravem trenutku izkoristimo svoje najboljše rojstne danosti in se izognemo slabim potencialom.

  17.07.2013 07:33
Strani: Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 Naslednja
Preberi

To je kratek opis tega kar se tukaj nahaja

 
Izvedba: Teva-Art