facebook

 • PREDAVANJE AlterSLO v ŠTANJELU

   

  Sobota 13.julija 2013 ob 17:30 v Štanjelu (prostori TIC)

   

  MOČ ASTROLOGIJE IN KAKO NAM LAHKO POMAGA V ŽIVLJENJU

   

  Vstop prost

  Toplo vabljeni

  08.07.2013 20:46
 • VIKEND ZAME

   

   

  Od 14. do 16. junija 2013 in 21. do 23. junija

   

  HOSTEL DRAGICA

  ŠIŠAN PRI MEDULINU

   

  Da bom sproščen(a), poln(a) novega znanja in zaupanja vase vstopil(a) v poletje.Smile

  28.05.2013 08:59
 • PREDAVANJA

   

   

  Knjižnica Hrpelje 28.05.2013 ob 18h

   

   

  MOČ ASTROLOGIJE IN KAKO NAM LAHKO POMAGA V ŽIVLJENJU

   

  Vstop prost

  Toplo vabljeni

  28.05.2013 00:00
 • ILUZIJE O CEPIVIH

  V zadnjem času v Sloveniji ljudje burno razpravljajo o sistemu obveznega cepljenja otrok. V knjigi Iluzije o cepivih ameriška imunologinja z medicinskimi študijami utemeljuje, zakaj cepiva uničijo kolektivno imunost, povzročajo alergije in druge resne stranske učinke in zakaj ne varujejo pred invazivnimi bakterijskimi okužbami, ampak jih lahko celo okrepijo. V juliju je namreč izšla knjiga Iluzije o cepivih ameriška imunologinje Tetyana Obukhanych, ki je doktorirala iz imunologije na  Rockefellerjeve univerzi v New Yorku. Avtorica knjige z medicinskimi študijami utemeljuje, zakaj je imunost, pridobljena s cepivi zelo kratkotrajna, zakaj cepiva uničijo kolektivno imunost, kako povzročajo alergije in druge resne stranske učinke in zakaj ne varujejo pred invazivnimi bakterijskimi okužbami, ampak jih lahko celo okrepijo.

  10.10.2012 02:50
 • PONOVNO POVEZANI

  V okviru študija astrologije sem skozi raziskavo povezala dve čudoviti vedi: Astrologijo in Ponovno povezavo (The Reconnection). Z astrološko analizo ljudi, ki delajo ponovno povezavo, sem odkrila, kakšen dar oziroma talent nosijo v sebi in ga preko ponovne povezave lahko dajejo drugim ljudem. Preberite si več v nadaljevanju v članku, ki je bil že objavljen na internetni strani www.amedea.si in www.duhovnost.si.

  Zagotovo že večina nas pozna knjigo Ponovno povezani, Zdravi druge, zdravi sebe, dr. Erica Pearla, ki organizira seminar tudi v Ljubljani, kjer se boste lahko naučili postopka ponovne povezave. O tem, kaj je Ponovna povezava  (The Reconnection ) si lahko več preberete na internetnih straneh. Vedno bolj pa se znanstvenikom, biologom, zdravnikom, zdraviteljem in drugim ljudem odstirajo tančice do bistva človekovega ustroja: smo bitja, obdana z biopoljem, sposobni samoozdravitve, z neverjetno močjo misli in uma.

  26.08.2012 08:11
Strani: Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8
Preberi

To je kratek opis tega kar se tukaj nahaja

 
Izvedba: Teva-Art