facebook

O meni

Večna dilema koliko napisati o sebi in kako v nekaj stavkih povedati, kdo si, saj se z leti spreminjamo, rastemo, postajamo zreli, vedno bolj povezani s seboj in vedno bliže svojemu poslanstvu.

Univerzitetna diplomirana ekonomistka, uspešna v poslovnih vodah, financah, davčnemu svetovanju in pred leti moj prestop na novo poslovno pot, ki je pravzaprav moja velika pot odraščanja in povezovanja vseh mojih talentov v integrirano celoto, ki mi daje občutek, da živim sebe, da sem končno »doma«, da »moja duša poje in moje telo pleše«J

Velik premik na zunaj, a obenem logičen osebni razvoj in dotik mojih dušnih želja, izbira samo moje poti, po kateri stopam močnejša in srečnejša, da sem imela privilegij slišati in poslušati svoje srce. In hvala študiju astrologije, raziskovanju znanosti in duhovnosti, hvala oviram na mojih poteh, hvala bolečinam, ki so mi pomagale popraviti smer osebnega in poslovnega življenja.

Hvala ljudem na moji poti, da so mi postavljali zrcalo in hvala meni, da sem zmogla prepoznati, spremeniti in uporabiti svoje skrite moči. Še vedno potujem in rastem, z ljubeznijo do sebe in drugih pomagam vsem, ki si zares želijo izklopiti življenje na »avtopilotu«.

Skupaj poiščemo glasove in želje naše duše in celimo rane, ki nas zaustavljajo na nepravih poteh ter nam zaceljene pomagajo stopati po pravih.

 

 

Jasmina

 
Izvedba: Teva-Art