facebook
 • ENERGIJSKA PSIHOLOGIJA

 • PSIHOLOŠKA ASTROLOGIJA

  PSIHOLOŠKA ASTROLOGIJA

 • Moč astrologije

 • Kako deluje Astrologija

 • Astrološke analize

 • Področja astroloških analiz

 • Poslovna astrologija

 • Astrologija za živali

 • Astrologija odnosov - sinastrija

   

  Vedno, ko nas zanimajo odnosi z drugimi ljudmi, v družini, v poslovnem ali intimnem partnerstvu, moramo najprej pogledati v sebe. V svoj natalni horoskop, v katerem bomo našli potenciale za vse odnose, ki jih bomo živeli skozi življenje in preko njih odslikavali in spoznavali nezavedne dele sebe. Nič se nam namreč ne more zgoditi razen tistega, kar nosimo v sebi. Ob rojstvu namreč »dobimo« vsak svoj rojstni horoskop s potenciali, priložnostmi in izzivi, ki jih živimo tudi skozi odnose.

  Zato vedno začenjamo pri sebi. V rojstnem horoskopu planeti s svojimi postavitvami v različnih znamenjih in hišah poleg naših psiholoških značilnosti predstavljajo tudi ljudi, ki jih bomo srečevali v življenju. V prvih letih življenja bomo lastnosti planetov in njihove povezave »preslikavali« na nam najbližje družinske člane, predvsem na mamo in očeta. Planeti so namreč naša »očala«, skozi katera gledamo ljudi okoli sebe. Že sam ascendent oziroma trenutek našega rojstva nam lahko dobro opiše naše prve dneve življenja, skozi astrološko karto pa lahko spremljamo tudi obdobje nosečnosti  mame, ko smo se pripravljali na rojstvo in življenje v materialnem svetu. Zato je dobro, da najprej spoznamo sebe in odnose, ki smo jih živeli v  otroštvu in mladosti.

  Psihologija, psihoterapija in astrologija dajejo velik pomen našemu otroštvu in odnosom v primarni družini. Le-ti so najintenzivnejši od vseh, saj je pravzaprav celotna naša osebnost odvisna od dogajanja v primarni družini. Družinski odnosi nam dajejo osnovo za odnos samega s seboj, težo ali lahkotnost, zaupanje in vero v sebe ali  strahove, ki nam preprečujejo razvoj sebe kot edinstvenega bitja s čudovitimi potenciali, ki jih ima vsakdo izmed nas. Če poznamo rojstne horoskope ostalih družinskih članov, lahko preko sinastrije vidimo medsebojne energije in vplive ter talente ali »družinske dolgove«, ki se prenašajo skozi genetiko.

  Ključnega pomena v razvoju vsakega izmed nas pa so ljubezenski in partnerski odnosi. S partnerjem namreč lahko živimo najboljše ali najtežje dele sebe, saj medsebojno oblikujemo odnos – novo bitje, ki oblikuje tudi nas. S sinastrijo oziroma primerjavo obeh rojstnih kart in vzporednimi horoskopi, lahko poiščemo naše »točke prepoznavanja«, našo nezavedno komunikacijo, kje pritiskamo eden na drugega z namenom reševanja stvari v sebi in prepoznamo razloge, namen in trajanje posameznega odnosa. V partnerskih odnosih vedno doživljamo zelo globoko izmenjavo energije, se spreminjamo skozi odnos, rešujemo svoje izzive in živimo najboljše dele nas. Zato je vedno pomembno, da vsak odnos lepo zaokrožimo ne glede na njegovo trajanje, saj s tem razvijamo sebe v smeri višjega zavedanja in doseganja ravnovesja. Niso namreč vsi odnosi v našem življenju namenjeni, da trajajo do konca tega življenja, prav gotovo pa so namenjeni temu, da v nas prebudijo določene zgodbe, ki jih moramo preživeti in razumeti. To nam daje možnost, da prihajamo v harmonijo s samim seboj.

  Poleg emotivnih odnosov pa vsak izmed nas gradi in razvija sebe tudi skozi poslovne odnose, ki temeljijo predvsem na materializaciji, konkretizaciji in racionalnosti. Zato pri njih pomembno vlogo igrajo planeti, ki ponazarjajo te lastnosti v nas samih. V astrologiji jih imenujemo tudi Saturnovski odnosi, saj se skozi njih učimo lekcije zrelosti. Ravno tako moramo najprej skozi svojo natalno karto preučiti potenciale za poslovne povezave, kariero, delo in služenje denarja, nato pa pogledamo, kaj nam prebujajo določeni poslovni odnosi z osebo, ki nas konkretno zanima. Naš namen je seveda, da oblikujemo poslovni odnos z osebo, ki bo še okrepila naše natalne potenciale in obratno.

  Preko spoznavanja naših odnosov tako spoznavamo sebe oziroma vzorce, ki jih nosimo v sebi. Počasi sprevidimo, da nam vloge, ki jih igramo, niso vsiljene od zunaj od staršev, učiteljev, otrok, partnerjev, avtoritet, ampak so del nas samih in se samo prebujajo v nas s pomočjo drugih ljudi. Ob tem zavedanju imamo možnost, da gremo preko s seboj prinešenih vzorcev, se ne identificiramo več z njimi in postanemo režiserji ali lahko celo producenti svojega življenja.

   

Področja astroloških analiz

Področij je toliko kolikor je področij našega življenja.Naj jih naštejem le nekaj: 
 
Psihološki profil: 

Zelo pomembno je, da najprej spoznamo pravo naravo naše energije, s katero se predstavljamo svetu, naš temperament, kako razmišljamo in  čutimo, kako smo v sebi povezani in usklajeni  ali imamo mogoče nezavedne blokade, ki nam preprečujejo živeti polno in v skladu z našo naravo. Dobro  je vedeti, kam je usmerjena naša energija in katera je pot, ki nas bo pripeljala do razvoja naše kreativnosti in  namena, ki ga nosimo globoko v sebi. Potem bomo znali razviti najlepši in najboljši del sebe, kar bo dvignilo nivo naše energije in stopnjo naše zavesti. Na višjem nivoju zavedanja se težke življenjske preizkušnje izražajo manj intenzivno.

Ljubezen in partnerstvo:


Gotovo je dobro vedeti, kakšne so v resnici naše nezavedne potrebe v ljubezni in partnerstvu, kakšne možnosti stabilnega partnerstva imamo in kakšnega partnerja potrebujemo, da bo naš odnos skladen in  bomo skozenj uspeli razviti najboljši del sebe. Partner namreč nezavedno predstavlja tisto, kar nam manjka in nas obenem  dopolnjuje. Pomembno je vedeti ali je bolje, da ostanemo v svobodni ljubezenski zvezi ali pa da zaživimo v odgovornem partnerstvu. Parter je namreč izjemno pomemben za kvaliteto našega življenja.

To področje lahko temeljito analiziramo tudi skozi t.i. sinastrijo oziroma ujemanje partnerjev in s pomočjo drugih astroloških pristopov, ki razkrijejo razlog, namen in način delovanja v tem odnosu. Z vsakim od partnerjev ustvarimo namreč drugačen neponovljiv odnos, saj v vsaki zvezi živimo določen del sebe.

Družina:


V veliki meri nas določata in oblikujeta naša primarna družina in genetika, zato je dobro vedeti, iz kakšne družine prihajamo in kako so odnosi med družinskimi člani, še posebej med mamo in očetom, vplivali na nas. S tem spoznanjem bomo lažje razumeli,  kaj zato nosimo v sebi oziroma živimo naprej v naši novi družini, ki jo ustvarjamo skupaj s partnerjem. Izvedeli bomo, kako naj zavestno delujemo, da bomo razvili najboljše iz svoje genetike. Zelo pomembno vprašanje so tudi naši otroci, ki jih že imamo ali si jih želimo, saj v medsebojnem odnosu drug drugemu dajemo neprecenljive izkušnje. Zato je izrednega pomena, da otroke razumemo in sprejemamo ter jim pomagamo razvijati njihove najboljše potenciale.

Izobraževanje in naši talenti:


Mogoče smo mi ali naši otroci v življenjskem obdobju, kjer so pomembni naši potenciali za učenje, šolanje in izobraževanje. Kako se učimo, kakšna vrsta šole oziroma študija je najprimernejša za nas in kje nas lahko čakajo težave? Kateri so naši talenti in skozi kakšno vrsto izobraževanja jih bomo najbolje razvili, kaj je tisto, kar globoko v sebi že vemo, da želimo študirati, pa se ne slišimo dovolj močno oziroma potrebujemo spodbudo in potrditev? To so najpogostejša vprašanja tega področja, ki je velikega pomena za nadaljnje življenje.

Poslovna pot:


To področje je močno povezano z našim izobraževanjem oziroma študijem, kjer se pripravljamo na svojo kariero, skozi katero bomo lahko izrazili svoje talente in sposobnosti. Dobro je vedeti, kakšna je naša karierna pot in katero je področje, kjer bomo lahko zadovoljni in učinkoviti. Kako naj delujemo, da nam bo šlo čim bolje. Mogoče bomo ugotovili, da si želimo delati čisto nekaj drugega, kar delamo danes.

Finance:


 

Finančna neodvisnost in uspešnost nam omogočata, da lahko živimo in zadovoljujemo svoje potrebe, se počutimo varne ter sproščeno izražamo sebe in razvijamo kreativnost. Pomembno je vedeti, katero je naše najbolj perspektivno področje za služenje denarja, kakšni so naši potenciali za finančno uspešnost in morebitne pasti. Vsak od nas ima področje, kjer je lahko finančno uspešen in kreativno živi svoje talente.

 Astromedicina (zdravlje, vitalnost in bolezen):


Dobro je vedeti, kakšna je vitalnost našega organizma, naš imunski sistem,kje je naša moč in kje šibkost za morebitne zdravstvene težave, da lahko delujemo preventivno ali izberemo  najprimernejšo metodo zdravljenja, ko jo potrebujemo. Ni vsak način zdravljenja primeren za vsakogar, o čemer si lahko več preberete v rubriki svetovanje. Sami  lahko največ naredimo, da se izognemo resnejšim psihičnim ali fizičnim težavam.

Duhovnost in notranja moč:


Mogoče imamo v sebi željo, da bi se ukvarjali s stvarmi, ki so nam blizu, ki jih nekako čutimo kot naše, pa ne razumemo dobro, kaj se dogaja. Mogoče čutimo v sebi močne energije, s katerimi bi lahko pomagali drugim, pa ne vemo, kako jih uporabiti. Poglejte si več v mojem članku o Povezavi ponovne povezave (Reconnection) in astrologije, v kateri sem iskala potenciale ljudi, ki se ukvarjajo s to zdraviteljsko tehniko.  Skozi astrološko analizo lahko odkrijemo notranjo moč in talente, s katerimi ste se že rodili in ki jih lahko uporabite v tem življenju.

Odnosi:


V našem življenju so poleg zdravja najpomembnejši odnosi, skozi njih se namreč razvijamo in pridobivamo spoznanja o sebi. Drugi ljudje so naše zrcalo, naša nasprotja in dopolnitve. S pomočjo astrološke analize odnosov v družini, partnerstvu, prijateljstvu dobimo odgovore, zakaj smo si z nekom čustveno blizu, zakaj nam je všeč njegova osebnost, zakaj z njim tako dobro komuniciramo ali sodelujemo v poslovnem življenju. Zanimivo je, zakaj na primer z najboljšo prijateljico ali intimnim partnerjem ne moremo imeti tudi najboljšega poslovnega odnosa. Kako naj delujemo, da bomo izboljšali svoje odnose z ljudmi in zakaj v življenju srečujemo točno določene osebe.

To so le nekatera področja, ki sem se jih dotaknila, je pa še veliko stvari, ki nas v življenju zanimajo in želimo o njih vedeti več oziroma si odgovoriti na odprta vprašanja.

Zato vam v okviru mojih storitev nudim:

 1. Celostno astrološko analizo vaše osebnosti in vseh področij, ki vas zanimajo.
 2. Analizo vaše osebnosti, življenjsko pot in podrobno razlago enega področja, ki vas trenutno najbolj zanima. (ljubezen, partnerstvo, zdravje...)
 3. Analizo partnerskega odnosa (intimnega, poslovnega, prijateljskega….).
 4. Analizo karakterja, misli, občutij in potencialov vaših otrok.
 5. Drugo v skladu z dogovorom.

Vse analize so individualne in prilagojene potrebam vsakega posameznika. V vsakem primeru je vsaj prvič zaželjeno osebno srečanje oziroma pogovor, ki traja od 90 do 120 minut. Za vsa nadaljnja srečanja se dogovorimo v skladu z vašimi željami in potrebami.


Za pravne osebe se po predhodnem dogovoru določi področja in obseg analize. Več si poglejte pod Poslovna astrologija.

Za naročilo poslovne astrološke analize in svetovanje za pravne osebe izpolnite naročilnico na moji spletni strani.


Za podrobnejšo ponudbo in dodatna vprašanja mi pišite na elektronsko pošto: info@as-jas.si ali pa me pokličite na telefon 041-765-786.  Za analizo potrebujem točen čas, datum in kraj vašega rojstva.

Za naročilo na astrološko analizo in svetovanje za fizične osebe izpolnite naročilnico na moji spletni strani.


S spoznanavanjem sebe in zavedanjem naših odnosov z drugimi ljudmi naredimo velik korak naprej k psihofizičnemu zdravju in bolj harmoničnemu življenju.

Z različnimi metodami dela na sebi pa lahko spremenimo svoje notranje vzorce (nezavedne potrebe ali energijo, s katero delujemo) in tako aktivno posežemo v svoje življenje na vseh področjih, dvignemo nivo energije v telesu ter nivo svoje zavesti in s tem presežemo naše genetske predispozicije oz zapisane kode. To pa je končni cilj in namen našega samospoznavanja.
 

To pa je že moje naslednje področje  Svetovanje o naravnem zdravljenju.

 
Izvedba: Teva-Art