facebook
 • ENERGIJSKA PSIHOLOGIJA

 • PSIHOLOŠKA ASTROLOGIJA

  PSIHOLOŠKA ASTROLOGIJA

 • Moč astrologije

 • Kako deluje Astrologija

 • Astrološke analize

 • Področja astroloških analiz

 • Poslovna astrologija

 • Astrologija za živali

 • Astrologija odnosov - sinastrija

   

  Vedno, ko nas zanimajo odnosi z drugimi ljudmi, v družini, v poslovnem ali intimnem partnerstvu, moramo najprej pogledati v sebe. V svoj natalni horoskop, v katerem bomo našli potenciale za vse odnose, ki jih bomo živeli skozi življenje in preko njih odslikavali in spoznavali nezavedne dele sebe. Nič se nam namreč ne more zgoditi razen tistega, kar nosimo v sebi. Ob rojstvu namreč »dobimo« vsak svoj rojstni horoskop s potenciali, priložnostmi in izzivi, ki jih živimo tudi skozi odnose.

  Zato vedno začenjamo pri sebi. V rojstnem horoskopu planeti s svojimi postavitvami v različnih znamenjih in hišah poleg naših psiholoških značilnosti predstavljajo tudi ljudi, ki jih bomo srečevali v življenju. V prvih letih življenja bomo lastnosti planetov in njihove povezave »preslikavali« na nam najbližje družinske člane, predvsem na mamo in očeta. Planeti so namreč naša »očala«, skozi katera gledamo ljudi okoli sebe. Že sam ascendent oziroma trenutek našega rojstva nam lahko dobro opiše naše prve dneve življenja, skozi astrološko karto pa lahko spremljamo tudi obdobje nosečnosti  mame, ko smo se pripravljali na rojstvo in življenje v materialnem svetu. Zato je dobro, da najprej spoznamo sebe in odnose, ki smo jih živeli v  otroštvu in mladosti.

  Psihologija, psihoterapija in astrologija dajejo velik pomen našemu otroštvu in odnosom v primarni družini. Le-ti so najintenzivnejši od vseh, saj je pravzaprav celotna naša osebnost odvisna od dogajanja v primarni družini. Družinski odnosi nam dajejo osnovo za odnos samega s seboj, težo ali lahkotnost, zaupanje in vero v sebe ali  strahove, ki nam preprečujejo razvoj sebe kot edinstvenega bitja s čudovitimi potenciali, ki jih ima vsakdo izmed nas. Če poznamo rojstne horoskope ostalih družinskih članov, lahko preko sinastrije vidimo medsebojne energije in vplive ter talente ali »družinske dolgove«, ki se prenašajo skozi genetiko.

  Ključnega pomena v razvoju vsakega izmed nas pa so ljubezenski in partnerski odnosi. S partnerjem namreč lahko živimo najboljše ali najtežje dele sebe, saj medsebojno oblikujemo odnos – novo bitje, ki oblikuje tudi nas. S sinastrijo oziroma primerjavo obeh rojstnih kart in vzporednimi horoskopi, lahko poiščemo naše »točke prepoznavanja«, našo nezavedno komunikacijo, kje pritiskamo eden na drugega z namenom reševanja stvari v sebi in prepoznamo razloge, namen in trajanje posameznega odnosa. V partnerskih odnosih vedno doživljamo zelo globoko izmenjavo energije, se spreminjamo skozi odnos, rešujemo svoje izzive in živimo najboljše dele nas. Zato je vedno pomembno, da vsak odnos lepo zaokrožimo ne glede na njegovo trajanje, saj s tem razvijamo sebe v smeri višjega zavedanja in doseganja ravnovesja. Niso namreč vsi odnosi v našem življenju namenjeni, da trajajo do konca tega življenja, prav gotovo pa so namenjeni temu, da v nas prebudijo določene zgodbe, ki jih moramo preživeti in razumeti. To nam daje možnost, da prihajamo v harmonijo s samim seboj.

  Poleg emotivnih odnosov pa vsak izmed nas gradi in razvija sebe tudi skozi poslovne odnose, ki temeljijo predvsem na materializaciji, konkretizaciji in racionalnosti. Zato pri njih pomembno vlogo igrajo planeti, ki ponazarjajo te lastnosti v nas samih. V astrologiji jih imenujemo tudi Saturnovski odnosi, saj se skozi njih učimo lekcije zrelosti. Ravno tako moramo najprej skozi svojo natalno karto preučiti potenciale za poslovne povezave, kariero, delo in služenje denarja, nato pa pogledamo, kaj nam prebujajo določeni poslovni odnosi z osebo, ki nas konkretno zanima. Naš namen je seveda, da oblikujemo poslovni odnos z osebo, ki bo še okrepila naše natalne potenciale in obratno.

  Preko spoznavanja naših odnosov tako spoznavamo sebe oziroma vzorce, ki jih nosimo v sebi. Počasi sprevidimo, da nam vloge, ki jih igramo, niso vsiljene od zunaj od staršev, učiteljev, otrok, partnerjev, avtoritet, ampak so del nas samih in se samo prebujajo v nas s pomočjo drugih ljudi. Ob tem zavedanju imamo možnost, da gremo preko s seboj prinešenih vzorcev, se ne identificiramo več z njimi in postanemo režiserji ali lahko celo producenti svojega življenja.

   

Poslovna astrologija

Astrologom danes vprašanj ne postavljajo samo posamezniki, ampak tudi različna podjetja, bančne, finančne in druge institucije. Velike svetovne korporacije imajo zaposlene astrologe kot svetovalce v kadrovskih in finančnih zadevah, pri izbiri ustreznih terminov za poslovne odločitve, za ustanavljanje novih podjetij ali prodajo novih izdelkov. Kadrovske službe si veliko pomagajo z astrologijo pri izbiri ustreznih zaposlenih in sestavi delovnih timov, borzni posredniki si pomagajo z nasveti astroekonomistov.


Glede na to, da je bil tudi moj prvi študij  mednarodna trgovina in finance na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, mi je poslovno in finančno področje zelo blizu. V več kot 20-ih letih svoje kariere sem delala v svojem podjetju, zadnja leta pa  v večjem podjetju kot vodja financ. Vsak dan sem se srečevala s sodelavci in imela veliko stikov s poslovnimi partnerji doma in v tujini. Občutila sem, kako z nekaterimi lahko takoj vzpostavim stik na poslovnem ali tudi prijateljskem nivoju, z nekaterimi pa ni šlo tako gladko.  Nekateri moji sodelavci so bili enostavno »rojeni« za tip dela, ki so ga opravljali, drugim na določenem področju ni in ni šlo. Bila so obdobja, ko nam je posel dobro tekel in obdobja, ko ni šlo najbolje.


Koliko težav in nesporazumov izvira prav iz te naše različnosti in koliko poslovnih priložnosti je zaradi nepravih trenutkov lahko zamujenih! Samo delo ni opravljeno dovolj učinkovito, zaposleni ne občutijo prave stimulacije za delo in  niso zadovoljni. Vse to se kaže v (ne)uspešnosti podjetja in (ne)zadovoljstvu celotnega kolektiva.

Na delovnem mestu  danes preživimo večino dneva, zato je prav, da nas vrsta in način dela izpolnjuje in zadovoljuje in da skozi delo izrazimo svojo kreativnost, kar nam dviga raven energije in zagotavlja psihično in fizično dobro počutje. Obenem pa je tako naše podjetje lahko učinkovito in poslovno uspešno.


S pomočjo astrološke analize, ki je namenjena delodajalcem in agencijam za posredovanje kadrov, lahko ugotovimo, kakšen je potencial in kreativnost vsakega posameznika v kolektivu, katere vrste in področja dela so zanj primerna ter kako lahko deluje v skupini in sodeluje z drugimi zaposlenimi ali poslovnimi partnerji. Tako lahko vodstvo družbe  oziroma kadrovska služba učinkovito razdeli delo med posamezne zaposlene, oblikuje poslovno uspešne skupine in priporoča najbolj ustrezne zaposlene za delo z določenimi poslovnimi partnerji in na določenih področjih v podjetju.

Analiza se opravi na osnovi točnega datuma in časa rojstva osebe z njegovo pisno privolitvijo in podpisom dokumenta o varstvu osebnih podatkov in uporabi le-teh izključno za namene zaposlitve. 


Skozi analizo lahko tudi ugotovimo, v kakšnem obdobju je naše podjetje, katera dejavnost je najbolj primerna in kaj storiti za čim uspešnejše poslovanje. V tem primeru seveda potrebujemo podatke o točnem datumu ustanovitve podjetja.


Vsak posameznik pa lahko izve, kakšni so njegovi delovni oziroma karierni potenciali, katera vrsta in način dela je zanj najbolj primeren, kje lahko uspešno izraža svojo kreativnost in si zagotovi materialno varnost. To je pomembno, če ste zaposleni ali pa razmišljate o ustanovitvi podjetja oziroma o svojem delu, ki si ga želite opravljati. Skozi analizo spoznamo, v kakšnem življenjskem obdobju se nahajamo in ali je čas za spremembe, nov študij, napredek v karieri, zamenjavo delovnega mesta, mogoče za samostojno poslovno pot.


Izredno pomemben je tudi sam začetek oziroma čas ustanovitve podjetja. Dobro je, da je energija tistega obdobja usklajena z vašo energijo in  vrsto dela, ki ga želite opravljati.

Za naročilo poslovne astrološke analize in svetovanje za pravne osebe ali kadrovske agencije najdete naročilnico na moji spletni strani.

Za naročilo poslovne astrološke analize in svetovanje za fizične osebe najdete naročilnico na moji spletni strani.

Za dodatna vprašanja in informacije pa mi pišite na naslov info@as-jas.si ali me pokličite na telefon 041 765 786.

 

 

 

 

 

 
Izvedba: Teva-Art