facebook

PREDAVANJA IN DELAVNICE

 

ZA AKTUALNA PREDAVANJA, DOGODKE IN DELAVNICE PODROBNEJŠI OPIS POGLEJE POD UVOD http://www.as-jas.si/uvod,48.html

 

1. V Ljubljani, Sežani, Kopru in Novi Gorici potekajo

 Delavnice samospoznavanja in dela na sebi s pomočjo astrologije   

Na delavnicah boste postopoma spoznavali sebe, svoje nezavedne vzorce in karmične zanke, v okviru katerih živimo svoje življenje. Pot samospoznavanja vas bo vodila do dviga zavesti, razumevanja sebe, vam ponudila odgovore na vaša vprašanja in vas pripeljala do možnosti iskanja poti do svobode, ki je končni cilj vseh nas v spirali življenja.
  

Obenem vas vabimo tudi na PREDAVANJA po Sloveniji, kjer boste lahko dobili odgovore na vprašanja v zvezi z astrologijo.  

Vabljeni na DELAVNICE:

  

 MOJA OSEBNA IZKAZNICA   - moji vzorci razmišljanja, občutenja, moja energija

 JAZ IN MOJA DRUŽINA - od kje prihajam, družinski vzorci

 JAZ IN MOJ PARTNER - zakaj ravno on 

MOJA POSLOVNA POT - past,  priložnosti, potenciali za finance, posel, kariero

MOJI TALENTI IN POTENCIALI - jih zares poznam

MOJE PSIHOFIZIČNO ZDRAVJE - moja moč in šibkost, Energijska astromedicina

MOJI DUHOVNI POTENCIALI

KJE SEM IN KAM GREM - življenska pot in trenutno situacija ter obeti

ASTROLOGIJA IN BACHOVE CVETNE ESENCE - Astrohealing

PRESEGANJE VZORCEV IN OSVOBAJANJE - Energijska psihologija in astrologiji

in še in še

 

 

ALI MORATE POZNATI ASTROLOŠKI JEZIK? Ne, znanje astrologije NI potrebno, saj vas bom  postopoma vodila skozi vaše rojstne karte, da bomo skupaj brali vzorce in razumeli pomen oziroma povezave postavitve planetov z vašo osebnostjo.

Vabljeni tudi tisti, ki že poznate astrologijo ali se jo učite.

 

NEBO IN PLANETI SO NAMREČ SAMO ZRCALA NAŠIH NOTRANJIH PROCESOV, NAŠEGA NEZAVEDNEGA DELA (C.G. Jung)

 

SPOZNAVANJE SEBE JE POT K DVIGU ZAVESTI, SPREMEMBAM IN ŽIVLJENJU SVOJEGA NAMENA ter KONČNA POT V SVOBODO

 

Delavnice so namenjene spoznavanju sebe, razumevanju odnosov, ki jih imamo in dogodkov, ki se nam dogajajo. Sproščeno delo v skupini vam bo omogočilo začutiti našo različnost in obenem medsebojno povezanost, vam dalo širino in odprtost do življenja.

VABLJENI

 

PRIJAVA: na info@as-jas.si ali 041 765 786 Jasmina

 

POKLIČITE ZA VSE DODATNE INFORMACIJE

 

 

JASMINA KRT

041 765 786

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.…«Največja omejitev pri uporabi astrologije je v človeškem faktorju: pomanjkanju širine in nerazumevanju samega koncepta astrologije«…..Carl G.Jung

 

PREDAVANJA O ASTROLOGIJI ZA PODJETJA IN ZAKLJUČENE SKUPINE

 

Poslovni svet je tisti, ki bo v povezavi s spoštovanjem naravnih zakonitosti celotnega sveta in s pomočjo osebnih potencialov vsakega posameznika lahko obrnil trend razvoja človeštva  v pozitivno smer. Tega se danes zaveda vedno več uspešnih poslovnih ljudi, obenem znanost hitro napreduje v smeri povezovanja materialnih in višjih naravnih zakonov. Astrologija že od samega začetka združuje matematične znanosti, fiziko, biologijo, genetiko, psihologijo in obenem naravne zakone celotnega Univerzuma. S tem posega v nam neznana področja nezavednega in nam daje znanje in odgovore na mnoga odprta vprašanja.

Danes astrologija močno pridobiva na pomenu v znanstvenih krogih in prodira na univerze. Prisotna je v poslovnem in finančnem svetu, v medicini in psihologiji.

To in še več o astrologiji, v čem je njena moč, kako jo lahko koristno uporabimo v našem življenju, lahko spoznate na predavanjih in delavnicah, ki jih organiziramo za podjetja, društva oziroma  zaključene skupine.

Na predavanjih bomo spoznavali: 

- Astrologijo kot vedo, v čem je njena moč in pomen v današnjem svetu

- Kako deluje astrologija, kakšna je povezava med znanostjo in astrologijo

- Kako nam lahko pomaga v življenju, da se osebno spoznamo: naš psihološki del, nezavedni del, notranji potenciali in izzivi (psihološka astrologija)

- Astrologija in družinski, partnerski, poslovni odnosi (astrologija odnosov)

- Astrologija in naše psihično in fizično ravnovesje, skrb za zdravje, genetika, potenciali (medicinska astrologija, astrohealing)

Poslovna astrologija: individualni potenciali posameznika, razvoj prave kariere,  oblikovanje skupin znotraj podjetja, povezava potencialov posameznika in delovnega področja, pomoč kadrovski službi, uspešni  poslovni odnosi s poslovnimi partnerji

Predavanja so vsebinsko in časovno prilagojena interesom posameznih podjetij, društev, ustanov ali drugih zaključenih skupin, zato nam pošljite povpraševanje na elektronski naslov: info@as-jas.si ali pa nas pokličite na 041 765 786.

Predavanja za podjetja lahko vključimo v team buildinge, poslovne dogodke, incentive programe za zaposlene v sodelovanju z agencijo, ki organizira navedene dogodke.

 

 

 DELAVNICE IN TEČAJI ASTROLOGIJE

 

Vedno več ljudi skozi vsakodnevno življenje in razmišljanje prihaja do spoznanja, da je potrebno obrniti trend razvoja človeštva v pozitivno smer predvsem na področju vrednot in medsebojnih odnosov. Glede na stanje, v katerem smo se znašli, vemo, da zagotovo obstaja še širša dimenzija življenja in da znanstveni svet brez povezave z naravnimi zakonitostmi ne more odgovoriti na vsa vprašanja.Nujno potreben je osebni duhovni razvoj vsakega izmed nas, ki pa je mogoč na način, da najprej spoznamo sebe. Da bi spremenili svet, se moramo namreč najprej spoznati sami in se nato tudi spremeniti sami. Mnogi izmed nas iščemo različne načine samospoznavanja in dela na sebi.

Astrologija je najstarejša veda, eden najstarejših izrazov človeškega uma in duha,  ki nam omogoča najti način povezovanja materialnega, logičnega in duhovnega sveta. Posega v naš podzavestni in nezavedni del in nam daje odgovore, zakaj se nam dogajajo različne stvari, saj vemo, da se nam v življenju ne more zgoditi ničesar razen tistega, kar nosimo v sebi.

Na delavnicah in tečajih se bomo učili osnov astrologije, da boste lahko sami s pomočjo astrološke karte spoznavali svojo osebnost, misli, čustva, svoje potenciale, talente, možnosti in izzive, pridobili znanje za izboljšanje odnosov z ljudmi in smer za uspešno poslovno in zasebno življenje. Znanje astrologije vam bo zagotovo odprlo možnosti za duhovno in osebnostno rast ter vam odprlo pot za spremembe v vas samih in posledično v dogajanju okoli vas. Saj poznamo znani rek: »Spremeni se sam in spremenil se bo svet okoli tebe.«

Več o podrobnejši vsebini,  terminih in lokacijah delavnic ter tečajev boste izvedeli v kratkem, lahko pa nam pišete na elektronski naslov info@as-jas.si, da vam pošljemo dodatne  informacije ali nas pokličete na 041 765 786.

V primeru zadostnega števila prijavljenih iz enega kraja Slovenije, delavnice organiziramo tudi pri vas. Lahko je to podjetje, društvo, zavod, druga ustanova ali  zaključena skupina. Zato nam pišite ali nas pokličite za konkretno ponudbo za vas.

Zbiramo predhodne prijave, zato vas vabimo, da se oglasite na zgoraj navedeni naslov.

  

Predavanja in delavnice vodi Jasmina Krt, univerzitetna diplomirana ekonomistka in astrologinja,  članica ISAR-ja (International Society of Astrological Research),  študentka in raziskovalka  na Kepler inštitutu za astrološke raziskave in izobraževanje, ki je del mreže svetovnih astroloških šol. Namen in cilj  ISAR-ja je dvigniti Astrologijo na nivo, ki ji pripada in jo obenem približati ljudem skozi svetovanja, univerzitetni študij, strokovne raziskave in predavanja.


Jasmina ima za seboj uspešno kariero v poslovnem svetu na področju mednarodne trgovine, financ, računovodstva in vodenja podjetij, kar zadnja leta učinkovito povezuje z delom na področju astrologije. Jasmina  predava, dela astrološke raziskave  in individualno  svetuje ljudem s pomočjo astroloških analiz, astrohealinga in psihoanalize.

 

 

 

 

 

 

 
Izvedba: Teva-Art