facebook

POGOVOR NA KLEPETU OB KAVI SI LAHKO OGLEDATE

 

https://www.youtube.com/watch?v=mwqaKdbHHFs 

 

 

»A si tudi ti končno želiš odgovore na mnoga vprašanja, ki se nam rojevajo v tem posebnem času ali pa že dolgo čakajo na pravo razlago?

Odgovore, ki bodo zadovoljili tvoj logični um in obenem pritrdili tvojemu notranjemu vedenju – intuiciji? Odgovore, ko se zgodi moment »AHA« J.

Si želiš to znanje uporabiti tudi konkretno v svojem življenju, da boš dosegel želene premike znotraj sebe in se trajno povezal s svojim virom energije?

Se prebujal z veseljem, živel sproščeno in delal stvari, pri katerih ti duša poje in pleše telo? »UAUU« J.«

 

Iščeš odgovore v znanosti, duhovnosti?

 

O tem in še marsičem se pogovarjamo na predavanju Inteligenca naših celic in duhovna znanost Astrologija, kjer povezujemo najnovejša odkritja sodobne znanosti z eno najstarejših duhovnih znanosti Astrologijo, saj skupaj lahko ponudita največ znanja in spoznanj.

 

Seveda nadaljujemo in tokrat  bomo na stežaj odprli vrata v pravo moč in globino duhovne znanosti Astrologije ter jo podkrepili z raziskavami in dokazi sodobne znanosti. Najprej s predavanjem o Energijski Astrologiji in Psihologiji, kjer bomo spoznali:

-          Astrologijo kot najmočnejši Jezik Univerzuma

-          Moč in namen Astrologije kot duhovne znanosti in njeno povezavo z inteligenco naših celic

-          Zakaj Energijska Astrologija?

-          Kaj je Energijska Psihologija?

-          Kje in kako lahko dobimo odgovore o sebi, svojem energijskem podpisu, genetskih programih, virih moči, potencialih in karmičnih zankah?

-          Kako deluje energijski sistem naših energijskih centrov in meridijanov?

-          Kako se naša energijska koda odraža na nivoju čustev, uma in telesa?

-          Zakaj je znanje Astrologije neprecenljivo na poti do notranje harmonije, ko končno lahko damo sebi tisto, kar potrebuje naša duša, duh in telo.

-          Zakaj toliko zmotnih prepričanj o Astrologiji?

 

NAJPREJ V NOVI GORICI, LJUBLJANI, KOPRU...

 

Sledite obvestilom za točne datume predavanja.

Ali mi pišite na asijas.center@gmail.com

Obvezne prijave

 

Po predavanjih pa najslajše, najlepše druženje v skupini in obenem individualno delo in uravnovešanje naših svetov, bilijonske družine naših celic: za zdravje, harmonične odnose, radost in uspeh:)

 

 

 

Program »CHOPIN«

               KO POJE DUŠA IN PLEŠE TELO, RAZUM PA PRIKIMAVA V NJUNEM RITMU                                  My Energy Chakra System Balance and Harmony of my Feelings, Mind and Body.

 

Ko povežemo znanost in duhovnost, starodavne modrosti, duhovno znanost Astrologijo, moderna znanja Energijske Astrologije in Energijske Psihologije, uporabo esenc, različne načine zdravljenja,  inteligenco naših celic, moč uma, znanja in zavedanja, vero v življenje in klic naše duše dobimo priložnost, da

-          uravnovesimo celoten sistem svojih energijskih centrov in meridianov ter povežemo svoja čustva, um in telo v harmonično celoto.

-           

Pridruži se nam v Programu CHOPIN – program sedmih skupinskih  srečanj (vsak mesec eno srečanje),  individualne obravnave skozi, povezovanja in samostojnega dela skozi ves mesec z namenom:

-          Da si pridobiš znanje in notranjo moč za želene premike znotraj sebe, notranji mir, samozavest, trajno psiho-fizično zdravje, harmonične odnose, predvsem pa za trajni priklop na svoj vir energije in življenje sebe.  

 

Naučil se boš igrati čisto svojo melodijo, po kateri bo »pela tvoja duša in plesalo tvoje telo«

Za podrobno vsebino in ceno programa mi pišite na asijas.center@gmail.com

 

Avtor:Jasmina
Preberi

To je kratek opis tega kar se tukaj nahaja

 
Izvedba: Teva-Art