facebook

 

 

Pogovor o INTELIGENCI NAŠI CELIC IN DUHOVNI ZNANOSTI ASTROLOGIJI si lahko ogledate na:

https://www.youtube.com/watch?v=3klGv3YUGaI

 

A si tudi ti končno želiš odgovore na mnoga vprašanja, ki se nam rojevajo v tem posebnem času ali pa že dolgo čakajo na pravo razlago?

Odgovore, ki bodo zadovoljili tvoj logični um in obenem pritrdili tvojemu notranjemu vedenju – intuiciji? Odgovore, ko se zgodi moment »AHA«  Smile

 

Si želiš to znanje uporabiti tudi konkretno v svojem življenju, da boš dosegel želene premike znotraj sebe in se trajno povezal s svojim virom energije?

Se prebujal z veseljem, živel sproščeno in delal stvari, pri katerih ti duša poje in pleše telo? »USmileAUU«

 

Ja, čas je, da povežemo najnovejša odkritja sodobne znanosti z eno najstarejših duhovnih znanosti Astrologijo, ter dodamo starodavna znanja in modrosti, saj znanost in duhovnost lahko ponudita največ, ko delujeta z roko v roki. In združita znanje v temah:

 

 • Povezanost makro in mikro kozmosa, uma, čustev in telesa

 • Telo – trilijonska družina naših celic kot nosilcev življenjske energije

 • Genetski zapisi v naših celicah – jih lahko preberemo?

 • Inteligenca naših celic – kako jo razvijamo?

 • Telo kot prostor za našo dušo – ključ in modrost našega življenja

 • Ali lahko in kako komuniciramo s našimi celicami?

 • Ali lahko in kako spreminjamo svoje genetske programe, okrepimo vire moči, premagamo karmične zanke?

 • Kaj o tem pravi najnovejša znanost (Kvantna fizika, Epigenetika…), duhovna znanost Astrologija in kaj starodavna znanja?

   

  In naš končni cilj:

   

 • Kako si trajno zamešamo svojo najboljšo kombinacijo čustev, uma in telesa,  zaživimo sproščeno in v popolnosti sebe  ter si dovolimo želene premike.

  »JAAA« :))

   

   

  Pridi na predavanje in obenem na predstavitev natančne poti od starta do cilja, pa kateri bomo napredovali v 7-ih skupnih srečanjih Programa Chopin v letu 2018 in se naučili

  Igrati NAJLEPŠO MELODIJO SVOJIH MISLI, ČUSTEV IN TELESA,  kajti

   

  »Bolečine so posledice preteklih spominov, sedaj si zaslužimo radostno slaviti življenje.«

 

PREDAVANJE SE ORGANIZIRA PO RAZLIČNIH KRAJIH V SLOVENIJI, ZATO SLEDITE OBVESTILOM ALI PIŠITE NA INFO@AS-JAS.SI ALI POKLIČITE NA 041 765 786. 

 

 

 

VABLJENI, ZNANJE IN ZAVEDANJE JE NEPRECENLJIVA INVESTICIJA V VAŠE ZADOVOLJNO IN IZPOLNJENO ŽIVLJENJE.

SAJ VESTE: "Ko poje duša in pleše telo, razum pa prikimava v njunem ritmu":)

Program Chopin, seveda, za vas in harmonijo vašega življenja.

 

In čudovito presenečenje: Po predavanju se bomo sprostili in okopali v zvočnih vibracijah gonga in tibetanskih posod. Izvajala bo Melita Holc  iz Nove Gorice. Nekaj lepega za naše celice :))

 

Predavanje je pripravila Jasmina Krt, univ.dipl.ekonomistka, astrologinja,  raziskovalka življenja in psihologije posameznika, ki povezuje odkritja znanosti, Astrologijo kot duhovno znanost in starodavne modrosti, kar nam daje najboljšo kombinacijo znanj za trajne notranje premike NAPREJ IN NAVZGOR,  ki si jih tako želimo.

 

V okviru Centra za Energijsko Psihologijo in Astrologijo trenutno vodi Program Chopin - Najlepša melodija mojih misli, čustev in telesa - My Energy Chakra System Balance and Harmony of My Feelings, Mind and Body, v katerem združuje svoja znanja in izkušnje.  (Več o programu na predavanju…..)

S pomočjo Energijske psihologije in Energijske astrologije, uporabe Bachovih in drugih esenc, različnih tehnik na nivoju uma, čustev in preko komunikacije s telesom se lahko tudi vi naučite uravnovesiti  celoten energijski sistem vaših energijskih centrov in meridijanov z namenom, da boste v popolnosti živeli sebe in svoje najboljše potenciale, ustvarjali harmonične odnose, čutili strast, lahkotnost in notranji mir ter si zagotovili trajno psiho-fizično zdravje.

 

Avtor:Jasmina
Preberi

To je kratek opis tega kar se tukaj nahaja

 
Izvedba: Teva-Art