facebook

Program »CHOPIN«

NAJLEPŠA MELODIJA MOJIH MISLI, ČUSTEV IN TELESA

                                                                                                                                                                                   My Energy Chakra System Balance and Harmony of my Feelings, Mind and Body.

 

 

OGLEJTE SI POSNETEK O PROGRAMU CHOPIN - KLEPET OB KAVI

https://www.youtube.com/watch?v=H_KRPA80Nmc

 

KO POJE DUŠA IN PLEŠE TELO, RAZUM PA PRIKIMAVA V NJUNEM RITMU:)

 

Ko povežemo znanost in duhovnost, starodavne modrosti, duhovno znanost Astrologijo, moderna znanja Energijske Astrologije in Energijske Psihologije, uporabo cvetnih esenc, različne načine zdravljenja,  inteligenco naših celic, moč uma, znanja in zavedanja, vero v življenje in klic naše duše dobimo priložnost, da

  • uravnovesimo celoten sistem svojih energijskih centrov in meridianov ter povežemo svoja čustva, um in telo v harmonično celoto.

»Uauu…….Si tudi ti želiš že zjutraj prebuditi z nasmehom v srcu in iskricami v očeh v pričakovanju novega dne? S pogumom in notranjim zadovoljstvom,  strastjo ter ljubeznijo v vsaki svoji celici? Z vero v življenje in otroškim zaupanjem v uresničenje svojih sanj?

Si tudi ti želiš trajno psiho-fizično zdravje, sproščenost, veselje pri delu in uživanje v stvareh, pri katerih ti poje duša in pleše telo? Živeti v pričakovanju novih dogodivščin v odnosih in tvojem ustvarjalnem delu?

Si tudi ti želiš dovoliti brez utrujenosti in bolečin sprejemati darila in izzive vsakdanjega trenutka ter z zaupanjem plavati v reki življenja, ki te vodi po poti duše točno tja, kjer je najboljše zate?«

Pridruži se nam v Programu CHOPIN – program sedmih skupinskih  srečanj (vsak mesec eno srečanje),  individualne obravnave, povezovanja in samostojnega dela skozi cel mesec z namenom:

  • Da si pridobiš znanje in notranjo moč za želene premike znotraj sebe, notranji mir, samozavest, trajno psiho-fizično zdravje, harmonične odnose, predvsem pa za trajni priklop na svoj vir energije in življenje najboljše kombinacije sebe.  

Naučil se boš igrati čisto svojo najlepšo melodijo, po kateri bo »pela tvoja duša in plesalo tvoje telo«

Program je dobil ime »Chopin« s prav posebnim razlogom, ki ti ga zaupam na prvem srečanju.

Za podrobno vsebino programa mi pišite na info@as-jas.si

ali me kar pokličite na 041 765 786 Jasmina

Bomo pa spoznali posamezne energijske centre, dobili vpogled in znanje  o svojem energijskem zapisu, spoznali svoj energijski center, se ga naučili uravnovesiti na nivoju čustev, uma in telesa, delali bomo na čustvenih  in miselnih vzorcih, ne fizičnem telesu, uživali cvetne essence za uravnovešanje eteričnega telesa in še in še. Iz srečanja v srečanje bomo prepoznavali vse dele sebe, jih razumeli, spoštovali ter dobili znanje za njihov razvoj ali želene spremembe.

Zakaj? Ker ne želimo več ostati na mestu in v svojih starih vzorcih, ki nam ne služijo več za premike naprej in navzgor in ker želimo svobodo v okviru svojih potencialov in dvig vibracije vse do veselja, sproščenosti, notranje radosti in zdravja.

Program sem pripravila Jasmina Krt, univ.dipl.ekonomistka, astrologinja, raziskovalka življenja in psihologije posameznika, ki povezujem odkritja znanosti, Astrologijo kot duhovno znanost in starodavne modrosti, kar nam daje najboljšo kombinacijo znanj za trajne notranje premike NAPREJ IN NAVZGOR, ki si jih tako želimo.

VABLJENI K VPISU ZA JANUAR 2019

Laughing

Še prej jesenska predavanja, srečanja, zato se oglasite na mail asijas.center@gmail.com, da boste pravočasno obveščeni o dogajanju.

 

Hvala:))

Jasmina

 

 

 

 

Avtor:Jasmina
Preberi

To je kratek opis tega kar se tukaj nahaja

 
Izvedba: Teva-Art