facebook

Najlepša hvala, da ste obiskali mojo internetno stran:)

Ker sem se posvetila predvsem delu s strankami, razvoju delavnic samospoznavanja, predavanj in čudovitih programov in zato v teh letih veliko raziskovala, sama študirala, je kar nekako zmanjkalo časa za NOVO SPLETNO STRAN, na kateri boste v prihodnje lahko našli vse, kar vam želim povedati in predati naprej,  saj moje delo in  osebne izkušnje govorijo dovolj. Izkušnje mojih stalnih strank pa so sploh zgodbe zase, vsaka posebna in vsaka rezultat dela na sebi oziroma predvsem iskanja sebe, svoje prave narave, avtentičnosti in povezave duše in razuma. Hvala vsem in vsaki posebej, tudi sama skupaj z vašimi ospehi doživljam veliko zadovoljstvo.

Saj veste, veliko pišem na mojem  FB-ju in za internetni portal Moia.In. In tam me moji bralci že dobro poznate, ko pravim:

Da je najlepše, ko združimo želje duše in voljo razuma ter tako najdemo osebni ključ do samo naših vrat za dosego samo naših ciljev.

Vsi smo originali, nepogrešljiva in pomembna celica celotnega Univerzuma, ki ima svojo nalogo, ki je obenem njeno poslanstvo in notranje zadovoljstvo. Ko se najdemo, želimo biti samo to, kar že smo in nihče drug:))

Kako že gre moj stavek:-)) "Ko poje duša in pleše telo, razum pa prikimava v njunem ritmu:))))"

Ja, to smo mi, to si želimo, to je naša namera in v sebi imamo vse, kar potrebujemo za notranjo harmonijo in zadovoljstvo.

 

V JESENI  2018 zopet začenjamo:

z mojimi predavanji o INTELIGENCI NAŠIH CELIC, DUHOVNI ZNANOSTI ASTROLOGIJI, O ENERGIJSKI ASTROLOGIJI IN ENERGIJSKI PSIHOLOGIJI

s PROGRAMOM CHOPIN - MY Energy Chakra System Balance and Harmony of My Feelings, Mind and Body

s profesionalno šolo Astrologije, katere znanje vam bo odprlo jasen pogled na vas same, vaše odnose in dogajanja

z Delavnicami samospoznavanja s pomočjo jezika Univerzuma, starodavnih znanj, odkritji znanosti

in seveda osebnimi svetovanji

za vse, ki ste pripravljeni pogledati v svoje notranje dragocenosti, v svojo temo in svetlobo in z notranjo močjo sestaviti najboljšo kombinacijo sebe za premike naprej in navzgor

 

SKRATKA - VESELIM SE NAŠIH SKUPNIH USPEHOV

 

 

Tako da čas je prišel tudi za prenovo SPLETNE STRANI......KMALU:))))

 

Jasmina

 

Avtor:Jasmina
Preberi

To je kratek opis tega kar se tukaj nahaja

 
Izvedba: Teva-Art