facebook

ENERGIJSKA ASTROLOGIJA IN PSIHOLOGIJA

 

Ko se zavemo oziroma občutimo, da nismo izpolnjeni in srečni, da ne živimo usklajeno s samim seboj, da se ne počutimo najbolje oziroma imamo vsakodnevne znake psihične in fizične izčrpanosti, ki lahko napredujejo v resnejšo bolezen, začnemo razmišljati in iskati razloge za tako stanje. Največkrat že sami najdemo veliko zunanjih dogodkov, ki nam niso bili naklonjeni in so se nas preveč dotaknili ter veliko negativnih občutkov, ki se zato  nabirajo in kopičijo v naši notranjosti in nas obremenjujejo. Organizem nam želi povedati, da želi in potrebuje pomoč pri vzpostavitvi ponovnega psihičnega in fizičnega ravnovesja.

Gremo k zdravniku, tudi psihoterapevtu in še vedno na nek način tavamo v temi, saj danes vemo, da kemična zdravila ne ozdravijo bolezni, temveč samo potlačijo simptome. Pogosto slišimo, da moramo najti in odpraviti vzroke za stanje, v katerem smo se znašli. Iskanje vzrokov z razmišljanjem o tem, kaj se nam dogaja in zakaj je tako, pa je največkrat težka in dolgotrajna pot. Stres, nezdrava prehrana, genetska nagnjenost k določenim boleznim… Toda kaj naj jemo, kaj se dogaja v naši psihi in kakšne so bolezni, ki smo jim potencialno izpostavljeni? Z razumom težko pridemo do končnih odgovorov, saj se z  njim  ne moremo spustiti na podzavestni in nezavedni del sebe. Zakaj je tako, kaj je pravzaprav v nas, kakšni so naši nezavedni vzorci in vzroki za težave pa lahko spoznamo skozi poglobljeno astrološko analizo in pogovor.

Ko spoznamo, kje smo šibki in kje močni in kaj nas je pripeljalo do psihičnega in fizičnega neravnovesja, nam je veliko lažje delati na sebi.  Z različnimi metodami dela na sebi lahko spremenimo svoje notranje vzorce (nezavedne potrebe ali energijo, s katero nezavedno delujemo), dvignemo nivo energije v telesu ter stopnjo  svoje zavesti in  presežemo naše genetske predispozicije oz zapisane kode. Svojemu organizmu damo notranjo moč, da vzpostavi ravnotežje in zopet se počutimo zdravi in polni energije.

Skozi astrološko analizo (področje medicinske in psihološke astrologije, astrohealing) poleg stanja vitalnosti organizma, genetskih predispozicij za fizične bolezni ali psihična neravnovesja, ugotovimo tudi, katera metoda naravnega zdravljenja je za nas najbolj primerna in učinkovita.

Avtor:Jasmina
 
Izvedba: Teva-Art